dimarts, 26 d’abril del 2016

ESGLESIA DE NOTRE DAME #1

Aquesta església, és una església de religió catòlica/ cristiana situada a Paris, en aquesta església normalment es solen preparar pregàries col·lectives.

Aquesta església es celebren les pregàries a llocs sagrats, no profans. Les celebracions sobre aquesta església solen ser narracions de Déu des del llibre sagrat, la Bíblia. A través d'aquest llibre els mediadors que són sacerdots que organitzen tots tipus de rituals i oracions, es el que s'encarrega de expressar les oracions i normes dictades a la bíblia. Solen vestir amb una toga..etc es a dir el vestuari reglamentari.

Exteriorment es una església de estil gòtic, la seva estructura és acabada en punta amb gran finestrals una gran entrada amb petites escales encara que a la foto surti la la part del darrera

EXTRA: Quan jo vaig anar era un dels monuments o edifiis o el que més protegit de tot els que vaig visitar, això vol dir que té un significat molt important per París. Estava més protegida que la Torre Eiffel ja que només tenia vigilància per pujar a dalt i l'església estava fora de la reixa plena de vigilància i amb un ordre molt estricte i respectat.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada