dilluns, 18 d’abril del 2016

UN EDIFICI SAGRAT AL CENTRE DE BCN #1

Si anem a passejar pels carrers gòtics del centre de Barcelona, ens trobarem amb la catedral de Barcelona, també coneguda com la catedral de Santa Eulàlia. 

Els llocs sagrats d'una religió són molt importants, ja que són una manera de que els creients s'apropin més al seu transcendent i puguin demostrar el seu compromís amb la seva creença anant a llocs sagrats, pregant i duent a terme els rituals. 

En l'àmbit dels llocs sagrats hi han dos tipus, els construïts pel l'home i els que són naturals. La catedral de Santa Eulàlia és un lloc sagrat construït pel l'home, on els creients s'apropen a fer el ritual més important de la religió cristiana, l'eucaristia. També es realitzen altres rituals importants, com el baptisme, la comunió, la confirmació, les bodes, pregar..

Però aquesta catedral, a més de ser un lloc per anar a celebrar l'eucaristia, també és una construcció famosa pel seu disseny i dimensions. Molts turistes o residents (creients o no) s'apropen a contemplar la construcció arquitectònica, ja que és molt impressionant i admirable.

Així que en conclusió, la catedral de Santa Eulàlia és un lloc sagrat principalment de la religió cristiana construïda per l'home. 


Alejandra Pérez Lino 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada